Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Brownies te pergatitur ne shtepi per tu shoqeruar me nje kupe akullore me vanilje.

Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time30 minsTotal Time45 mins
Perberesit
1
Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngroheni furrën në 350 gradë. Beni gati nje tave me leter pjekje. Përzieni së bashku vajin, sheqerin dhe ekstraktin e vaniljes. Shtoni vezë dhe përziejini derisa të kombinohen mirë.

2
Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kombinoni miellin, kakaon, pluhurin pjekës dhe kripën. Shtoni ngadalë në përzierjen e vezëve derisa të kombinohen mirë.

3
Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidheni brumin në tigan dhe shpërndajeni në mënyrë të barabartë. Piqeni për 30 Minuta minuta.

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

1
Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ngroheni furrën në 350 gradë. Beni gati nje tave me leter pjekje. Përzieni së bashku vajin, sheqerin dhe ekstraktin e vaniljes. Shtoni vezë dhe përziejini derisa të kombinohen mirë.

2
Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Kombinoni miellin, kakaon, pluhurin pjekës dhe kripën. Shtoni ngadalë në përzierjen e vezëve derisa të kombinohen mirë.

3
Brownies - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidheni brumin në tigan dhe shpërndajeni në mënyrë të barabartë. Piqeni për 30 Minuta minuta.

Brownies