Brownie - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kënaqeni shijen tuaj e të familjes me këtë brownie të thjeshtë por të shijshme.

Brownie - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time25 minsCook Time35 minsTotal Time1 hr
Perberesit
Pergatitja
1
Brownie - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Tavën katrore me diametër 25 x 25 cm mbulojeni me letër pjekjeje, ndërsa furrën ngroheni në 180 gradë. Gjalpin dhe 270 gr çokollatë shkrijini me avull. Lëreni të pushojë për pesë minuta.

2
Brownie - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Gjatë kësaj kohe miksoni sheqerin e vezët derisa të fitoni një masë kremoze. Tek vezët shtoni masën e ftohur me çokollatë dhe përziejini mirë të gjitha me lugë druri.

3
Brownie - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në fund shtoni miellin e kripën e situr. Përziejini mirë e shtoni edhe 30 gramët e mbetur të çokollatës, të grirë në copa.

4
Brownie - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Masën e fituar zbrazeni në tavën e përgatitur dhe piqeni në furrën e parangrohur për 35-40 minuta. Para prerjes, ëmbëlsira duhet ftohur mirë.

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Brownie - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Tavën katrore me diametër 25 x 25 cm mbulojeni me letër pjekjeje, ndërsa furrën ngroheni në 180 gradë. Gjalpin dhe 270 gr çokollatë shkrijini me avull. Lëreni të pushojë për pesë minuta.

2
Brownie - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Gjatë kësaj kohe miksoni sheqerin e vezët derisa të fitoni një masë kremoze. Tek vezët shtoni masën e ftohur me çokollatë dhe përziejini mirë të gjitha me lugë druri.

3
Brownie - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në fund shtoni miellin e kripën e situr. Përziejini mirë e shtoni edhe 30 gramët e mbetur të çokollatës, të grirë në copa.

4
Brownie - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Masën e fituar zbrazeni në tavën e përgatitur dhe piqeni në furrën e parangrohur për 35-40 minuta. Para prerjes, ëmbëlsira duhet ftohur mirë.

Brownie