Brokoli, i pjekur në vaj ulliri, lëng limoni dhe kripë, i pjekur dhe i shërbyer me djathë parmixhano dhe shumë piper të zi.


Ngroheni furrën në 220 ° C. Në një enë të madhe hidhni tufat e brokolit dhe hudhrën e grirë me vaj ulliri dhe lëng limoni derisa të lyhen lehtë. Spërkatni kripë me brokolin dhe hidheni të lyhet.

Piqni në 220 ° C për 20 minuta derisa të gatuhet dhe të skuqet lehtë. Pjesët e skuqura janë më të mirat! Pra, mos u shqetësoni nëse shihni disa karbonizime.

Vendosni brokolin e pjekur përsëri në tas dhe hidhni me shumë piper të zi të sapo bluar dhe djathin parmixhano të integruar. Jini zemërgjerë me piperin e zi, brokoli e shkon shume mire me atë!
Ingredients
Directions

Ngroheni furrën në 220 ° C. Në një enë të madhe hidhni tufat e brokolit dhe hudhrën e grirë me vaj ulliri dhe lëng limoni derisa të lyhen lehtë. Spërkatni kripë me brokolin dhe hidheni të lyhet.

Piqni në 220 ° C për 20 minuta derisa të gatuhet dhe të skuqet lehtë. Pjesët e skuqura janë më të mirat! Pra, mos u shqetësoni nëse shihni disa karbonizime.

Vendosni brokolin e pjekur përsëri në tas dhe hidhni me shumë piper të zi të sapo bluar dhe djathin parmixhano të integruar. Jini zemërgjerë me piperin e zi, brokoli e shkon shume mire me atë!