Briosh me proshutë dhe djathë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Briosh me proshutë dhe djathë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Një briosh me proshutë dhe djathë eshte vakti perfekt per nje dreke te shpejte dhe shume te shijeshme.

Briosh me proshutë dhe djathë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time8 minsTotal Time18 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Briosh me proshutë dhe djathë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit. Ngroheni furrën në 180 grade.

2
Briosh me proshutë dhe djathë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini brioshët në gjysmë për së gjati dhe vendosini në një tave pjekje.

3
Briosh me proshutë dhe djathë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përhapni një shtresë të hollë mustardë në secilën fetë të prerë.

4
Briosh me proshutë dhe djathë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni një copë djathë pice poshtë në feta të poshtme të briosheve.

5
Briosh me proshutë dhe djathë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Sipër secilit briosh vendosni dy feta proshutë të shijshme. Sipër i hidhni feta djathi të mbetura, edhe një herë.

6
Briosh me proshutë dhe djathë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini gjysmen tjeter te brioshit sipër. Piqeni për 8 deri në 10 minuta, ose derisa djathi të jetë shkrirë dhe brioshët të jenë të ngrohtë dhe të thekur.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Briosh me proshutë dhe djathë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit. Ngroheni furrën në 180 grade.

2
Briosh me proshutë dhe djathë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritini brioshët në gjysmë për së gjati dhe vendosini në një tave pjekje.

3
Briosh me proshutë dhe djathë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përhapni një shtresë të hollë mustardë në secilën fetë të prerë.

4
Briosh me proshutë dhe djathë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni një copë djathë pice poshtë në feta të poshtme të briosheve.

5
Briosh me proshutë dhe djathë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Sipër secilit briosh vendosni dy feta proshutë të shijshme. Sipër i hidhni feta djathi të mbetura, edhe një herë.

6
Briosh me proshutë dhe djathë - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosini gjysmen tjeter te brioshit sipër. Piqeni për 8 deri në 10 minuta, ose derisa djathi të jetë shkrirë dhe brioshët të jenë të ngrohtë dhe të thekur.

Briosh me proshutë dhe djathë