Nje recete braziliane teper e thjeshte, e embel dhe me perberes mjaft te mire.


Në një tenxhere me zjarr të ngadaltë, shkrini gjalpin, qumështin e kondensuar dhe pluhurin e kakaos, duke trazuar vazhdimisht derisa të shihni qe te gjithe perberesit jane kombinuar dhe eshte krijuar nje mase homogjene.

Hidheni masen në një pjatë të lyer me pak gjalp, pastaj lereni te ftohet për 1 orë.
Formoni dhe rrokullisni përzierjen e ftohur në topa. Mbështilleni topat në copeza me çokollatë.
Shijoni kete mrekulli kaq te thjeshte!
Ingredients
Directions

Në një tenxhere me zjarr të ngadaltë, shkrini gjalpin, qumështin e kondensuar dhe pluhurin e kakaos, duke trazuar vazhdimisht derisa të shihni qe te gjithe perberesit jane kombinuar dhe eshte krijuar nje mase homogjene.

Hidheni masen në një pjatë të lyer me pak gjalp, pastaj lereni te ftohet për 1 orë.
Formoni dhe rrokullisni përzierjen e ftohur në topa. Mbështilleni topat në copeza me çokollatë.
Shijoni kete mrekulli kaq te thjeshte!