Brigadeiros klasike - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Nje recete braziliane teper e thjeshte, e embel dhe me perberes mjaft te mire.

Brigadeiros klasike
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Brigadeiros klasike - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tenxhere me zjarr të ngadaltë, shkrini gjalpin, qumështin e kondensuar dhe pluhurin e kakaos, duke trazuar vazhdimisht derisa të shihni qe te gjithe perberesit jane kombinuar dhe eshte krijuar nje mase homogjene.

2
Brigadeiros klasike - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidheni masen në një pjatë të lyer me pak gjalp, pastaj lereni te ftohet për 1 orë.
Formoni dhe rrokullisni përzierjen e ftohur në topa. Mbështilleni topat në copeza me çokollatë.
Shijoni kete mrekulli kaq te thjeshte!

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Brigadeiros klasike - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tenxhere me zjarr të ngadaltë, shkrini gjalpin, qumështin e kondensuar dhe pluhurin e kakaos, duke trazuar vazhdimisht derisa të shihni qe te gjithe perberesit jane kombinuar dhe eshte krijuar nje mase homogjene.

2
Brigadeiros klasike - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Hidheni masen në një pjatë të lyer me pak gjalp, pastaj lereni te ftohet për 1 orë.
Formoni dhe rrokullisni përzierjen e ftohur në topa. Mbështilleni topat në copeza me çokollatë.
Shijoni kete mrekulli kaq te thjeshte!

Brigadeiros klasike