Blueberry Mojito - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kapni shijen e verës në një Blueberry Mojito. Lehtë për tu bërë nga e para, është një kthesë spektakolare në mojiton origjinale sepse boronicat shtojnë lëngshmërinë e tyre të ëmbël në kombinimin freskues të limonit, nenexhikut dhe rumit.

Blueberry Mojito
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time5 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Blueberry Mojito - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit.

2
Blueberry Mojito - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një gotë, shtoni 6 deri në 8 boronica së bashku me lëngun e limonit dhe sheqerin.

3
Blueberry Mojito - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni mirë për të copëtuar manaferrat dhe për të shpërndarë sheqerin. Shkëputni gjethet e nenexhikut ndërsa i shtoni në gotë dhe përzieni butësisht për të lëshuar thelbin e nenexhikut.

4
Blueberry Mojito

Shtoni rum, dhe trazojeni mirë. Dekoroni me disa boronica, një degëz nenexhik dhe një fetë gëlqereje. Shërbejeni dhe kënaquni.

Category, Cuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Blueberry Mojito - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit.

2
Blueberry Mojito - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një gotë, shtoni 6 deri në 8 boronica së bashku me lëngun e limonit dhe sheqerin.

3
Blueberry Mojito - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përzieni mirë për të copëtuar manaferrat dhe për të shpërndarë sheqerin. Shkëputni gjethet e nenexhikut ndërsa i shtoni në gotë dhe përzieni butësisht për të lëshuar thelbin e nenexhikut.

4
Blueberry Mojito

Shtoni rum, dhe trazojeni mirë. Dekoroni me disa boronica, një degëz nenexhik dhe një fetë gëlqereje. Shërbejeni dhe kënaquni.

Blueberry Mojito