Këto biskota do të shndërrohen në shoqëruesin tuaj të preferuar të kafesë.


Miellin bashkë me pluhurin për pjekurina vendoseni në një enë më të thellë. Shtoni gjalpën e shkrirë, vezën, sheqerin pluhur dhe 1 sheqer vanilje.

Bëni një brumë të butë. Brumin e fituar vendoseni në nje leter pjekjeje ne forme cilindri dhe vendoseni ne ngrirje 10-15 minutash.

Pritni biskotat, që do t’i rendisni direkt në tavën ku do të piqen.

Piqini në furrën e parangrohur në 180 gradë për afro 15 minuta. Biskotat e pjekura kalojini në sheqer pluhur të bërë bashkë me sheqer vanilje.
Ingredients
Directions

Miellin bashkë me pluhurin për pjekurina vendoseni në një enë më të thellë. Shtoni gjalpën e shkrirë, vezën, sheqerin pluhur dhe 1 sheqer vanilje.

Bëni një brumë të butë. Brumin e fituar vendoseni në nje leter pjekjeje ne forme cilindri dhe vendoseni ne ngrirje 10-15 minutash.

Pritni biskotat, që do t’i rendisni direkt në tavën ku do të piqen.

Piqini në furrën e parangrohur në 180 gradë për afro 15 minuta. Biskotat e pjekura kalojini në sheqer pluhur të bërë bashkë me sheqer vanilje.