Biskota - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Këto biskota do të shndërrohen në shoqëruesin tuaj të preferuar të kafesë.

Biskota
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time30 minsTotal Time40 mins
Perberesit
Perberesit
1
Biskota - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Miellin bashkë me pluhurin për pjekurina vendoseni në një enë më të thellë. Shtoni gjalpën e shkrirë, vezën, sheqerin pluhur dhe 1 sheqer vanilje.

2
Biskota - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Bëni një brumë të butë. Brumin e fituar vendoseni në nje leter pjekjeje ne forme cilindri dhe vendoseni ne ngrirje 10-15 minutash.

3
Biskota - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritni biskotat, që do t’i rendisni direkt në tavën ku do të piqen.

4
Biskota - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Piqini në furrën e parangrohur në 180 gradë për afro 15 minuta. Biskotat e pjekura kalojini në sheqer pluhur të bërë bashkë me sheqer vanilje.

Category, Cooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Perberesit
1
Biskota - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Miellin bashkë me pluhurin për pjekurina vendoseni në një enë më të thellë. Shtoni gjalpën e shkrirë, vezën, sheqerin pluhur dhe 1 sheqer vanilje.

2
Biskota - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Bëni një brumë të butë. Brumin e fituar vendoseni në nje leter pjekjeje ne forme cilindri dhe vendoseni ne ngrirje 10-15 minutash.

3
Biskota - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Pritni biskotat, që do t’i rendisni direkt në tavën ku do të piqen.

4
Biskota - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Piqini në furrën e parangrohur në 180 gradë për afro 15 minuta. Biskotat e pjekura kalojini në sheqer pluhur të bërë bashkë me sheqer vanilje.

Biskota