Biskota red velvet te cilat jane kaq te shijeshme dhe i gjeni shpesh neper pasticerite e qytetit me cmime shume te shtrenjta. Epo kjo eshte receta qe do tjua shpetoje kuleten.


Ne nje tas trazoni përzierjen e kekut, vajin dhe vezët.

Shtoni cokollaten e bardhe dhe trazojini sebashku me brumin e biskotave.

Beni gati nje tave gatimi me leter pjekje dhe sperkateni me pak vaj. Rrotulloni topthat e biskotave ne tave

Piqni në 350 ° për 13-15 minuta ose derisa të bëhet.
Ingredients
Directions

Ne nje tas trazoni përzierjen e kekut, vajin dhe vezët.

Shtoni cokollaten e bardhe dhe trazojini sebashku me brumin e biskotave.

Beni gati nje tave gatimi me leter pjekje dhe sperkateni me pak vaj. Rrotulloni topthat e biskotave ne tave

Piqni në 350 ° për 13-15 minuta ose derisa të bëhet.