Biskota me shurup panje dhe vanilje teper te buta dhe shume te shijeshme.


Në një tas shtoni vezën, sheqerin dhe trazojeni mirë. Pastaj shtoni gjalpë, ekstrakt vanilje, shurup panje, pluhur pjekje, miell dhe trazojini mirë. Ndërkohë shtoni arrat.

Përzieni të gjithë përbërësit derisa të krijohet një masë homogjene. Në një tavë, marrim pak nga masa që përgatitëm nga një lugë dhe e vendosim me kujdes, në një distancë nga njëra-tjetra.

Vendoseni në furrë për 10 minuta në një temperaturë prej 180 gradë. Pastaj, i nxirrni dhe sipër shtoni sheqerin pluhur. Biskotat janë gati për t’u shijuar!
Ingredients
Directions

Në një tas shtoni vezën, sheqerin dhe trazojeni mirë. Pastaj shtoni gjalpë, ekstrakt vanilje, shurup panje, pluhur pjekje, miell dhe trazojini mirë. Ndërkohë shtoni arrat.

Përzieni të gjithë përbërësit derisa të krijohet një masë homogjene. Në një tavë, marrim pak nga masa që përgatitëm nga një lugë dhe e vendosim me kujdes, në një distancë nga njëra-tjetra.

Vendoseni në furrë për 10 minuta në një temperaturë prej 180 gradë. Pastaj, i nxirrni dhe sipër shtoni sheqerin pluhur. Biskotat janë gati për t’u shijuar!