Biskota me gjalpe dhe cokollate te shkrifeta dhe perfekte per ti shoqeruar me kafen tuaj te mengjesit.


Në një tas shtoni miellin, sheqerin kafe, vaniljen, pluhurin pjekës dhe përziejini së bashku. Në një tas tjetër të vogël rrahni vezët dhe shtoni në përzierje. Trazojeni përzierjen dhe shtoni mjaltin.

Çokollatën grijeni në copa të vogla. Shtoni gjalpin e shkrirë në përzierje, dhe çokollatën e integruar. Përzihet derisa të homogjenizohet. Lyejmë tavën me gjalpë, dhe vendosim biskotat në tabaka pasi t’i japim formën e dëshiruar.

Piqni në furrë për 20 minuta në 200 gradë C.
Ingredients
Directions

Në një tas shtoni miellin, sheqerin kafe, vaniljen, pluhurin pjekës dhe përziejini së bashku. Në një tas tjetër të vogël rrahni vezët dhe shtoni në përzierje. Trazojeni përzierjen dhe shtoni mjaltin.

Çokollatën grijeni në copa të vogla. Shtoni gjalpin e shkrirë në përzierje, dhe çokollatën e integruar. Përzihet derisa të homogjenizohet. Lyejmë tavën me gjalpë, dhe vendosim biskotat në tabaka pasi t’i japim formën e dëshiruar.

Piqni në furrë për 20 minuta në 200 gradë C.