Biskota Brownie - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Biskotat Brownies janë parajsa e biskotave, një përzierje çokollate dhe mirësie! Biskotat Brownies janë shumë krokante nga jashtë dhe të buta nga brenda, madje shkrihen në gojë nëse i shijoni të freskëta nga furra.

Yields12 Servings
Prep Time10 minsCook Time10 minsTotal Time20 mins
Përbërësit
1

Së pari, copëtoni çokollatën.Njëkohësisht vendosni në zjarr një tenxhere me ujë.Kur uji të vlojë, sipër vendosni tasin me çokollatën e copëtuar dhe shtoni gjalpin.Në momentin kur cokollata dhe gjalpi shkrijnë, largojini nga zjarri.

2

Në një mikser, bashkoni vezën dhe sheqerin.Përziejini për disa minuta derisa të shikoni që është rritur volumi.Në këtë moment, largojeni tasin nga mikseri, shtoni cokollatën, vaniljen dhe vazhdoni përzierjen me një spatulë.Shtoni në tas, miellin, kakaon pluhur dhe majan, të cilat paraprakisht I keni përzierë së bashku.Punojeni brumin fiilimisht me dore dhe më pas me spatula,derisa ai të jetë I njëtrajtshëm.

3

Në një tepsi, ku keni hapur paraprakisht letër kuzhine, vendosni biskotat.Mund të përdorni një lugë akulloreje për të formuar topthat, por në mungesë të saj mund ti formoni edhe me dorë.Kujdesuni që biskotat ti vendosni në largësi nga njëra-tjetra.Mos harroni shtoni pak kripë sipër tyre.

4

Piqni biskotat në një furrë të parangrohur në 180 gradë për 10 minuta.Enjoy!

Ingredients

Përbërësit

Directions

1

Së pari, copëtoni çokollatën.Njëkohësisht vendosni në zjarr një tenxhere me ujë.Kur uji të vlojë, sipër vendosni tasin me çokollatën e copëtuar dhe shtoni gjalpin.Në momentin kur cokollata dhe gjalpi shkrijnë, largojini nga zjarri.

2

Në një mikser, bashkoni vezën dhe sheqerin.Përziejini për disa minuta derisa të shikoni që është rritur volumi.Në këtë moment, largojeni tasin nga mikseri, shtoni cokollatën, vaniljen dhe vazhdoni përzierjen me një spatulë.Shtoni në tas, miellin, kakaon pluhur dhe majan, të cilat paraprakisht I keni përzierë së bashku.Punojeni brumin fiilimisht me dore dhe më pas me spatula,derisa ai të jetë I njëtrajtshëm.

3

Në një tepsi, ku keni hapur paraprakisht letër kuzhine, vendosni biskotat.Mund të përdorni një lugë akulloreje për të formuar topthat, por në mungesë të saj mund ti formoni edhe me dorë.Kujdesuni që biskotat ti vendosni në largësi nga njëra-tjetra.Mos harroni shtoni pak kripë sipër tyre.

4

Piqni biskotat në një furrë të parangrohur në 180 gradë për 10 minuta.Enjoy!

Biskota Brownie