Biftek vici me salca verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Më mirë sesa ky biftek i pasur, i butë, i pjekur në skarë me salsa verde italiane nuk mund të bëhet. Për të gjitha amvisa në kërkim të një recete, që do ti lëj të ftuarit e juaj pa fjalë, I got your back my dear! Mos harroni të më lini përshtypjen tuaja në koment. Enjoy!

Yields6 Servings
Prep Time10 minsCook Time15 minsTotal Time25 mins
Produktet Kryesore
Produktet për salca verde
1
Biftek vici me salca verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht pregatisni të gjithë përbërësit që ju duhen.

2
Biftek vici me salca verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Nxehni skarën në nxehtësi të lartë.Ndërkohë vendosni biftekët në një pjatë dhe marinojini vetëm me kripë dhe piper nga të dyja anët.

3
Biftek vici me salca verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni biftekët në skarën e nxehtë.Nëse bifteku juaj ka një trashësi 2-3 cm lëreni në skarë për 6 minuta në secilën anë, nëse gjerësia është 3-4cm, lëreni 8 minuta në secilën anë .Më pas hiqni biftekët nga skara, hidhni sipër gjalpë dhe lëreni të pushojë për 5 deri në 10 minuta para se t’i shërbeni.

4
Biftek vici me salca verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërsa biftekët janë duke pushuar, pregatisni salcën verde.Në një makinë grirëse për perimet hidhni majdanozin, thelpinjtë e hudhrës, kripë, piper, kaperi dhe punojini derisa të copëtohen, por kujdes, nuk duhet punuar shumë,përbërësit duhet të dallohen qartë nga njëri-tjetri.Këtë përzierje kalojeni në një tas të vogël dhe shtoni vajin e ullirit, uthullën e verës së kuqe, specin e kuq, lëngun e limonit dhe lëkurën e limonit.Përziejini së bashku.

5
Biftek vici me salca verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në fund preni biftekun dhe shoqërojeni sipër me salcën verde.

Category, , Cuisine, Cooking Method

Ingredients

Produktet Kryesore
Produktet për salca verde

Directions

1
Biftek vici me salca verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht pregatisni të gjithë përbërësit që ju duhen.

2
Biftek vici me salca verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Nxehni skarën në nxehtësi të lartë.Ndërkohë vendosni biftekët në një pjatë dhe marinojini vetëm me kripë dhe piper nga të dyja anët.

3
Biftek vici me salca verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni biftekët në skarën e nxehtë.Nëse bifteku juaj ka një trashësi 2-3 cm lëreni në skarë për 6 minuta në secilën anë, nëse gjerësia është 3-4cm, lëreni 8 minuta në secilën anë .Më pas hiqni biftekët nga skara, hidhni sipër gjalpë dhe lëreni të pushojë për 5 deri në 10 minuta para se t’i shërbeni.

4
Biftek vici me salca verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ndërsa biftekët janë duke pushuar, pregatisni salcën verde.Në një makinë grirëse për perimet hidhni majdanozin, thelpinjtë e hudhrës, kripë, piper, kaperi dhe punojini derisa të copëtohen, por kujdes, nuk duhet punuar shumë,përbërësit duhet të dallohen qartë nga njëri-tjetri.Këtë përzierje kalojeni në një tas të vogël dhe shtoni vajin e ullirit, uthullën e verës së kuqe, specin e kuq, lëngun e limonit dhe lëkurën e limonit.Përziejini së bashku.

5
Biftek vici me salca verde - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në fund preni biftekun dhe shoqërojeni sipër me salcën verde.

Biftek vici me salca verde