Biftek i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficultyE thjeshtë

Një recetë shumë e lehtë për tu pregatitur, por që do tju falë një pjatë shumë të shijshme. Mjafton vetëm ti jepni kohë biftekut të marinohet mirë dhe më pas ta piqni në skarë. Uroj ta provoni!

Yields4 Servings
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time12 hrs 15 mins
Produkte kryesore
Për marinimin
1
Biftek i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht preni biftekun në copa të mëdhaja.

2
Biftek i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas përzieni të gjithë përbërësit për të pregatitur salcën me të cilën do të marinoni biftekun.

3
Biftek i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni biftekun në një tepsi të vogël dhe sipër shtojini salcën. Mbulojeni me letër të tejdukshme dhe vendoseni në frigorifer për 12 orë.

4
Biftek i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lyejni një tigan me pak vaj ulliri dhe vendoseni në zjarr. Piqeni mishin nga të gjitha anët për 4-5 minuta secila.

5
Biftek i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni mishin në një dru prerëse, lëreni 6-7 minuta në qetësi dhe më pas prejeni në copa më të vogla.

Category, CuisineCooking Method,

Ingredients

Produkte kryesore
Për marinimin

Directions

1
Biftek i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Fillimisht preni biftekun në copa të mëdhaja.

2
Biftek i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një tas përzieni të gjithë përbërësit për të pregatitur salcën me të cilën do të marinoni biftekun.

3
Biftek i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni biftekun në një tepsi të vogël dhe sipër shtojini salcën. Mbulojeni me letër të tejdukshme dhe vendoseni në frigorifer për 12 orë.

4
Biftek i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lyejni një tigan me pak vaj ulliri dhe vendoseni në zjarr. Piqeni mishin nga të gjitha anët për 4-5 minuta secila.

5
Biftek i pjekur - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni mishin në një dru prerëse, lëreni 6-7 minuta në qetësi dhe më pas prejeni në copa më të vogla.

Biftek i pjekur