Një recetë shumë e lehtë për tu pregatitur, por që do tju falë një pjatë shumë të shijshme. Mjafton vetëm ti jepni kohë biftekut të marinohet mirë dhe më pas ta piqni në skarë. Uroj ta provoni!

Fillimisht preni biftekun në copa të mëdhaja.

Në një tas përzieni të gjithë përbërësit për të pregatitur salcën me të cilën do të marinoni biftekun.

Vendoseni biftekun në një tepsi të vogël dhe sipër shtojini salcën. Mbulojeni me letër të tejdukshme dhe vendoseni në frigorifer për 12 orë.

Lyejni një tigan me pak vaj ulliri dhe vendoseni në zjarr. Piqeni mishin nga të gjitha anët për 4-5 minuta secila.

Vendoseni mishin në një dru prerëse, lëreni 6-7 minuta në qetësi dhe më pas prejeni në copa më të vogla.
Ingredients
Directions

Fillimisht preni biftekun në copa të mëdhaja.

Në një tas përzieni të gjithë përbërësit për të pregatitur salcën me të cilën do të marinoni biftekun.

Vendoseni biftekun në një tepsi të vogël dhe sipër shtojini salcën. Mbulojeni me letër të tejdukshme dhe vendoseni në frigorifer për 12 orë.

Lyejni një tigan me pak vaj ulliri dhe vendoseni në zjarr. Piqeni mishin nga të gjitha anët për 4-5 minuta secila.

Vendoseni mishin në një dru prerëse, lëreni 6-7 minuta në qetësi dhe më pas prejeni në copa më të vogla.