Bërxolla derri me perime - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Bërxolla derri me perime nje recetë e shijshme dhe e pakomplikuar është një vakt fantastik per nje te diele familjeje.

Bërxolla derri me perime - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time20 minsCook Time3 hrsTotal Time3 hrs 20 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Bërxolla derri me perime - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit.

2
Bërxolla derri me perime - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni bërxollat ​​e derrit në tenxhere dhe spërkatni me ereza midis bërxollave.

3
Bërxolla derri me perime - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni ujë, qepë, patate dhe karota .

4
Bërxolla derri me perime - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Gatuani në temperaturë të lartë 3 1/2 deri në 4 orë ose të ulët për 6 deri në 8 orë.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Bërxolla derri me perime - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Mblidhni përbërësit.

2
Bërxolla derri me perime - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni bërxollat ​​e derrit në tenxhere dhe spërkatni me ereza midis bërxollave.

3
Bërxolla derri me perime - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni ujë, qepë, patate dhe karota .

4
Bërxolla derri me perime - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Gatuani në temperaturë të lartë 3 1/2 deri në 4 orë ose të ulët për 6 deri në 8 orë.

Bërxolla derri me perime