Antipaste me salmon te tymosur dhe djathe dhie eshte nje ndër antipastat më të preferuara për tu përgatitur pasi janë kaq të lehta për tu kombinuar, dhe kanë shije të shkëlqyeshme.


Ngroheni furrën në 180 grade. Përzieni djathin e parë të dhisë, erezat, lëvoren e limonit dhe piperin e zi në një tas të vogël për tu përzier. Lereni menjane.

Lyeni me vaj mbi të dy anët e feta bukë. Renditni bukën në një shtresë të vetme në një fletë të madhe pjekjeje. Piqni derisa buka të jetë krokante, rreth 5 minuta në secilën anë

Përhapni përzierjen e djathit mbi bagette. Vendosini salmon dhe zbukuroni me shirita lëkure limoni. Rregullojeni në pjatë dhe shërbejeni.
Ingredients
Directions

Ngroheni furrën në 180 grade. Përzieni djathin e parë të dhisë, erezat, lëvoren e limonit dhe piperin e zi në një tas të vogël për tu përzier. Lereni menjane.

Lyeni me vaj mbi të dy anët e feta bukë. Renditni bukën në një shtresë të vetme në një fletë të madhe pjekjeje. Piqni derisa buka të jetë krokante, rreth 5 minuta në secilën anë

Përhapni përzierjen e djathit mbi bagette. Vendosini salmon dhe zbukuroni me shirita lëkure limoni. Rregullojeni në pjatë dhe shërbejeni.