Antipaste Me Salmon te Tymosur dhe Djathe Dhie - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Antipaste me salmon te tymosur dhe djathe dhie eshte nje ndër antipastat më të preferuara për tu përgatitur pasi janë kaq të lehta për tu kombinuar, dhe kanë shije të shkëlqyeshme.

Antipaste Me Salmon te Tymosur dhe Djathe Dhie
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time20 minsTotal Time30 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Antipaste Me Salmon te Tymosur dhe Djathe Dhie

Ngroheni furrën në 180 grade. Përzieni djathin e parë të dhisë, erezat, lëvoren e limonit dhe piperin e zi në një tas të vogël për tu përzier. Lereni menjane.

2
Antipaste Me Salmon te Tymosur dhe Djathe Dhie

Lyeni me vaj mbi të dy anët e feta bukë. Renditni bukën në një shtresë të vetme në një fletë të madhe pjekjeje. Piqni derisa buka të jetë krokante, rreth 5 minuta në secilën anë

3
Antipaste Me Salmon te Tymosur dhe Djathe Dhie

Përhapni përzierjen e djathit mbi bagette. Vendosini salmon dhe zbukuroni me shirita lëkure limoni. Rregullojeni në pjatë dhe shërbejeni.

CategoryCuisineCooking Method

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Antipaste Me Salmon te Tymosur dhe Djathe Dhie

Ngroheni furrën në 180 grade. Përzieni djathin e parë të dhisë, erezat, lëvoren e limonit dhe piperin e zi në një tas të vogël për tu përzier. Lereni menjane.

2
Antipaste Me Salmon te Tymosur dhe Djathe Dhie

Lyeni me vaj mbi të dy anët e feta bukë. Renditni bukën në një shtresë të vetme në një fletë të madhe pjekjeje. Piqni derisa buka të jetë krokante, rreth 5 minuta në secilën anë

3
Antipaste Me Salmon te Tymosur dhe Djathe Dhie

Përhapni përzierjen e djathit mbi bagette. Vendosini salmon dhe zbukuroni me shirita lëkure limoni. Rregullojeni në pjatë dhe shërbejeni.

Antipaste Me Salmon te Tymosur dhe Djathe Dhie