Americano - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorStiljana
VlerësimiDifficulty

Americano është një aperitiv mjaft i njohur dhe i duhuri për ditë e nxehta të verës, të cilin mund ta shijoni para çdo vakti. Karakterizohet nga një shije e butë dhe pak e hidhur. Ndryshimi ndërmjetë një Americano dhe një Negroni, qëndron tek Gin-i. Tek Americano përbërësi i tretë është uji i gazuar, ndërsa tek Negroni, përbërësi i tretë është Gin.

Yields1 Serving
Prep Time3 minsTotal Time3 mins
Produktet kryesore
1
Americano - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një gotë qelqi, të mbushur me akull, shtoni Campari-n dhe Vermouth-in. Përziejini mirë dhe pija juaj është gati. Enjoy!

Category, Cuisine

Ingredients

Produktet kryesore

Directions

1
Americano - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një gotë qelqi, të mbushur me akull, shtoni Campari-n dhe Vermouth-in. Përziejini mirë dhe pija juaj është gati. Enjoy!

Americano