Akullore me Vanilje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Akullore me vanilje e bërë vetëm me 3 përbërës! Ju nuk keni nevojë për një makinë akullore për të bërë këtë akullore të bërë në shtëpi me vanilje.

Akullore me Vanilje
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
1
Akullore me Vanilje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje tas te thelle hedhim panen e embel dhe e miksojme me mikser derisa te formohet kremi.

2
Akullore me Vanilje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne te shtojme qumeshtin e kondensuar dhe ekstrakt vanilje. Miksoni ne fuqine minimale.

3
Akullore me Vanilje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni te pakten 6 ore ne ngrirje.

CategoryCuisine

Ingredients

Directions

1
Akullore me Vanilje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje tas te thelle hedhim panen e embel dhe e miksojme me mikser derisa te formohet kremi.

2
Akullore me Vanilje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne te shtojme qumeshtin e kondensuar dhe ekstrakt vanilje. Miksoni ne fuqine minimale.

3
Akullore me Vanilje - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni te pakten 6 ore ne ngrirje.

Akullore me Vanilje