Akullore Me Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Kjo recetë e akullores është pa vezë dhe ju duhen vetëm 3 përbërës dhe pak minuta punë për të bërë këtë akullore me biskota.

Akullore Me Luleshtrydhe
Yields1 Serving
Prep Time5 minsCook Time10 minsTotal Time15 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Akullore Me Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje tas te thelle hedhim panen e embel dhe e miksojme me mikser derisa te formohet kremi.

2
Akullore Me Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne te shtojme qumeshtin e kondensuar, recel luleshtrydheje dhe ekstrakt luleshtrydheje. Miksoni ne fuqine minimale.

3
Akullore Me Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Miksoni me ngadale te gjithe perberesit derisa te shperndahen njetrajtesisht. I vendosni ne frigorifer per te pakten 6 ore.

CategoryCuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Akullore Me Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne nje tas te thelle hedhim panen e embel dhe e miksojme me mikser derisa te formohet kremi.

2
Akullore Me Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Ne te shtojme qumeshtin e kondensuar, recel luleshtrydheje dhe ekstrakt luleshtrydheje. Miksoni ne fuqine minimale.

3
Akullore Me Luleshtrydhe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Miksoni me ngadale te gjithe perberesit derisa te shperndahen njetrajtesisht. I vendosni ne frigorifer per te pakten 6 ore.

Akullore Me Luleshtrydhe