Akullore me kafe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Akullore me kafe: receta për një akullore kremoze me një shije të fortë

Akullore me kafe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Yields1 Serving
Prep Time15 minsCook Time30 minsTotal Time45 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Akullore me kafe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një mikser, hidhni krem pana, qumësht të kondensuar, Uiski dhe kafe.

2
Akullore me kafe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lërini të gjithë përbërësit të përzihen derisa të kombinohen në një përzierje kremoze.

3
Akullore me kafe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni përzierjen në frigorifer për katër orë ose gjatë natës

CategoryCuisine

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Akullore me kafe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Në një mikser, hidhni krem pana, qumësht të kondensuar, Uiski dhe kafe.

2
Akullore me kafe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Lërini të gjithë përbërësit të përzihen derisa të kombinohen në një përzierje kremoze.

3
Akullore me kafe - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendoseni përzierjen në frigorifer për katër orë ose gjatë natës

Akullore me kafe