Akullore me avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.AuthorAnxhela K.
VlerësimiDifficulty

Akullore me avokado bën pjesë veren tuaj. Luksozisht i butë dhe krejt i shijshëm, do të trondisë ata skeptikë të akullores aventureske me shijen e saj.

Akullore me avokado
Yields1 Serving
Prep Time10 minsCook Time4 hrsTotal Time4 hrs 10 mins
Perberesit
Pergatitja
1
Akullore me avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni avokadon në një përpunues ushqimi.

2
Akullore me avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni të gjithë përbërësit e mbetur, përveç çokollatës.

3
Akullore me avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përziejeni derisa kombinohen produktet dhe te behen ne formen e nje kremi. Shtoni cokollaten.

4
Akullore me avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Transferojeni në një enë hermetike dhe vendoseni ne ngrirje derisa të ngurtësohet.

Ingredients

Perberesit

Directions

Pergatitja
1
Akullore me avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Vendosni avokadon në një përpunues ushqimi.

2
Akullore me avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Shtoni të gjithë përbërësit e mbetur, përveç çokollatës.

3
Akullore me avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Përziejeni derisa kombinohen produktet dhe te behen ne formen e nje kremi. Shtoni cokollaten.

4
Akullore me avokado - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Transferojeni në një enë hermetike dhe vendoseni ne ngrirje derisa të ngurtësohet.

Akullore me avokado