Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Lasagna me Spinaq Lasagna me Spinaq është një pjatë përrallore me makarona pa mish. Në vend të mishit, salca e domates përfshin Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Mesatare Pasta Pepperoni Pasta Pepperoni është një tavë e shijshme me shtresa me rigatoni dhe shtresa djathi dhe një me mish viçi Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Mesatare Tortellini Marinara Tortellini Marinara është absolutisht e mrekullueshme. Kjo recetë e shpejtë dhe e thjeshtë përdor vetëm 6 përbërës Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Mesatare Makarona shtepie Le te gatuajme makarona shtepie per femijet tane dhe per te kupruar ndryshimin me makaronat e blera. Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Cannelloni te mbushur Cannelloni te mbushur eshte nje pjate interesantete cilen ju mund ta kombinoni me perberesit tuaj te preferuar. Ne kete Read More

To Top