Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Pite Çdo kulturë, çdo kuzhinë duket se ka një variacion të disa bukëve me bazë drithërash ose drithërash që është Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Madeleine Madeleine është një kek klasik tradicional i vogël nga rajoni i Lorenës në Francën verilindore. Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Kouign Amann Kouign amann është një specialitet i Francës veriperëndimore, ku filloi rreth vitit 1860. Emri rrjedh nga fjalët e brittany Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Menemen Një recetë e shpejtë dhe e thjeshtë turke, me një emër shumë karakteristik si menemen. Read More

To Top