E thjeshtëKladdkakaFetat e kladdkaka zakonisht shërbehen me krem pana, akullore ose fruta si luleshtrydhet dhe mjedrat.Read More
E thjeshtëMedovikËmbëlsirë e famshme ruse, medovik, është një tortë mjalti e dashur për strukturën e saj të butë dhe shijenRead More
E thjeshtëKremesNjë shtresë e trashë kremi vaniljeje, e vendosur në mes të dy shtresave të brumit të pluhurosur me sheqerRead More
E thjeshtëLamingtonLamington -et shpesh mbushen me krem ose reçel, dhe disa receta përdorin tortë me pandispanje më të përballueshme nëRead More
E thjeshtëÎle FlottanteNdryshe nga shumica e ëmbëlsirave klasike franceze, île flottante ose ishulli lundrues është çuditërisht i thjeshtë për t'u bërëRead More
E thjeshtëClafoutisClafoutis zakonisht përgatitet në një tigan të rrafshët dhe të cekët, i cili lyhet me gjalpë dhe mbulohet meRead More
E thjeshtëTiramisu me fistikaTiramisu me fistika është një nder me të kërkuarat për sa i përket ëmbëlsirave italiane. Sot po sjellim njëRead More