Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Bukë me rozmarinë Një recetë e thjeshtë për të pregatitur bukën me rozmarinë në shtëpi.Çdokush mund ta bëjë këtë! JU PREMTOJ !!!! Read More
Simite me susam
Vegetarian
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Simite me susam Simite me susam nuk janë asgjë më shumë se unaza buke, të veshura me fara susami… por ato janë Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Bukë me Hudhra Kjo recetë e lehtë për bukë me hudhra te gatuar në shtëpi nuk kerkon shume ingrediente. Read More
Simite Shtepie - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Vegetarian
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Simite Shtepie Simite te përsosura të bërë në shtëpi për ta ndarë me miqtë dhe familjen tuaj. Kalojeni brez pas brezi! Read More
Buke Ulliri - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Vegan
+ 1
Vegetarian
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Intermediate Buke Ulliri Një bukë ulliri me shije e bërë me ullinj me cilësi të mirë, bimë të freskëta, hudhër dhe një Read More

To Top