Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Sandwich Italian Një ndër recetat më të shijshme për sandwich. E pregatitur me bukë ciabatta tepër krokantë dhe e mbushur me Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Pretzels Eshte e vështirë t'i rezistosh ndjesise krokante te pretzel dhe aromes se gjalpit qe shreihet lehtesisht mbi to. Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Challah Me aromën e tij të pasur, pak të ëmbël, kore të artë me shkëlqim dhe brendësinë e jastëkut, challah Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Fokace me rozmarine Fokace me rozmarine të freskët është e lehtë për tu bërë dhe nuk duhet te mungoje ne tavolinen tuaj. Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Bukë me rozmarinë Një recetë e thjeshtë për të pregatitur bukën me rozmarinë në shtëpi.Çdokush mund ta bëjë këtë! JU PREMTOJ !!!! Read More
Simite me susam
Vegetarian
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Simite me susam Simite me susam nuk janë asgjë më shumë se unaza buke, të veshura me fara susami… por ato janë Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Bukë me Hudhra Kjo recetë e lehtë për bukë me hudhra te gatuar në shtëpi nuk kerkon shume ingrediente. Read More
Simite Shtepie - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Vegetarian
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Simite Shtepie Simite te përsosura të bërë në shtëpi për ta ndarë me miqtë dhe familjen tuaj. Kalojeni brez pas brezi! Read More

To Top