Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Simite me susam
Vegetarian
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Simite me susam Simite me susam nuk janë asgjë më shumë se unaza buke, të veshura me fara susami… por ato janë Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Menemen Një recetë e shpejtë dhe e thjeshtë turke, me një emër shumë karakteristik si menemen. Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
Mesatare Tullumba Tullumba një ëmbëlsirë shumë e shijshme dhe e përhapur në vendin tonë. Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Kazandibi Kazandibi nje ëmbëlsirë e shijshme turke e butë dhe e ëmbël. Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Sarma Të shijshme sa s’ka më, lakrat e përgatitura si sarma janë padyshim një ndër gatimet më fantastike shqiptare. Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Qofte Qoftet janë një ushqim që pëlqehet nga të gjithë. Janë një pjatë e dytë e shijshme por fare mirë Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Sultjash E kush nuk e kujton sultjashin, këtë ëmbëlsirë oriz me qumësht dhe nuk e lidh me fëmijërinë. Sa e Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Hallve me Arra Kjo hallvë me arra është një pjatë e 'varfër' dhe e thjeshtë. Këtë recetë na e gatuante gjyshja kur Read More

To Top