Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

sallatë mesdhetare me qiqra
Gluten Free
+ 4
Low Calorie
Low Fat
Vegan
Vegetarian
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Sallatë mesdhetare me qiqra Kjo sallatë mesdhetare me qiqra e shëndetshme verore është e lehtë për tu bërë me të gjitha perimet dhe Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Spanakopita Spanakopita! Spinaqi, feta, rikota dhe ereza te freskëta të mbështjella në shtresa filo të lyer me yndyrë për të Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Kallamar Kjo recetë me kallamar është thjeshtë magjike. Kërkon vetëm 4 përbërës, shumë pak kohë dhe si rezultat do të Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Sallatë verore Kjo recetë është perfekte për ditët e nxehta të verës, kur e vetmja gjë që dëshironi është një pjatë Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Liker mandarine Një recetë shumë e lehtë për të pregatitur në shtëpi likerin me mandarina. Një pije e cila do tju Read More
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Oktapod,greek-style Kjo recetë tradicionale Greke e oktapodit do t'ju bëjë të imagjino se jeni përsëri në ishullin tuaj të Read More

To Top