Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.

Tavë me Kungull
Gluten Free
+ 3
Halal
Low Salt
Vegetarian
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Tavë me Kungull Tavë me kungull te njomë te cilet mbështillen rreth një mbushje kremoze të djathit ricotta dhe parmixhan dhe vendosen Read More
Sallate shopska
Low Calorie
+ 3
Low Salt
Vegan
Vegetarian
Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.Recetat tona - cibo.al - Recetat gatimi, jo vetem pasta.
E thjeshtë Sallate Shopska Sallate shopska mbase mund të jetë ndër sallatat më të përdorura dhe më të famshme Bullgare. Read More

To Top